14.07.15

ICV-IdB presenta 20 propostes socials urgents.

El passat dilluns ICV-IdB es va reunir amb la regidora de Benestar Social per presentar-li 20 propostes socials urgents per la ciutat de Banyoles.

Propostes socials

El dilluns dia 13 de juliol el regidor d’ ICV-IdB, Joan Luengo, i la responsable de temes socials Sònia Martín es varen reunir amb la regidora de Benestar Social de Banyoles,  Esther Busquets,  per fer-li arribar 20 propostes socials de caràcter urgent.

Les propostes estaven emmarcades en 5 àmbit: combatre la pobresa alimentària, l’habitatge un dret, eradicar la pobresa energètica, millora del finançament i millora de l’anàlisi social.

La reunió va ser de caràcter constructiu i positiu. Els representants d’ICV-IdB destaquen que la reunió ha servit per debatre punts en comú, posar prioritats i compartir idees i projectes. Les 20 propostes seran analitzades i valorades per la regidora i el pròxim dilluns 20 la regidora s’ha comprès a donar resposta a algunes de les propostes que ICV-IdB ha posat sobre la taula.

Aquesta reunió dóna compliment a les prioritats que ICV-IdB va argumentar en el seu discurs d’investidura, el grup municipal va deixar clar en aquell discurs que prioritzaria: rescatar persones, transparència i participació i procés constituent nacional.

En els pròxims dies ICV-IdB es reunirà amb la resta de regidors/es i caps d’àrees de l’Ajuntament de Banyoles.