04.06.14

ICV inicia el seu procés de primàries per a triar cap de llista per a les eleccions municipals

L’actual portaveu del grup, Josep Casasnovas, mostra la seva intenció de repetir al capdavant de la candidatura ecosocialista

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) de Granollers ha iniciat avui, en una assemblea de militants i simpatitzants, el procés d’eleccions primàries que ha de concloure amb l’elecció del candidat d’aquesta formació per a les eleccions municipals de l’any vinent.

El procés comença amb la recollida d’avals de qualsevol persona que vulgui ser candidata i, posteriorment, entre aquells candidats que obtinguin els avals necessaris es realitzarà una campanya electoral interna que finalitzarà amb una votació en urna que s’allargarà durant alguns dies. El resultat d’aquesta votació es coneixerà el proper dissabte 21 de juny.

 

L’actual co-coordinador local d’ICV i Portaveu del Grup a l’Ajuntament, Josep Casasnovas, ha manifestat avui la seva voluntat de tornar a encapçalar la candidatura ecosocialista al 2015 i la intenció de recollir els avals necessaris per a concórrer en aquest procés de primàries.