09.05.09

ICV recorda a ERC que juntament amb els PSC ha pactat la LEC amb PP i CiU

Dolors Camats destaca que la formació ecosocialista “sempre ha defensat el model d’escola catalana i la immersió lingüística”

Dolors Camats al farisol explicant les mesures que es prendran per reduir el consum de bosses

La portaveu del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha dit avui que "segurament qui hauria de reflexionar és ERC que juntament amb el PSC, CiU i també el PP donarà suport al Títol IV de la LEC que dóna més privilegis a les concertades i menys obligacions". De la mateixa manera, Camats ha lamentat que "ERC avali una Llei que perpetuarà que escoles que reben finançament públic segreguin per sexes". Per això, la portaveu parlamentària ha emplaçat a ERC a "tancar files" perquè la LEC garanteixi un veritable servei públic d'educació, tal com va fer el Pacte Nacional per l'Educació. "Els emplacem a no sumar-se a la majoria de PSC, CiU i PP que farà possible una llei que renuncia al servei públic d'educació", ha afegit.

 

Així, en resposta a les paraules del secretari general d'ERC, Joan Ridao, Camats s'ha mostrat molt tranquil·la perquè "ICV sempre hem defensat el model d'escola catalana i la immersió lingüística" i per això votarem a favor d'aquest títol en concret a la LEC. "No ens poden acusar de res, sempre hem estat coherents i ho hem demostrat amb la nostra trajectòria", ha assenyalat.

 

En el mateix sentit, Camats que ha dit que "no som nosaltres els que avalarem una llei que posa en risc l'escola pública com a vertebradora del sistema educatiu de Catalunya i que no podrà garantir la igualtat d'oportunitats".