19.07.12

ICV se suma a la PLATAFORMA PER L'EDUCACIÓ 0-3CAT en defensa de les escoles bressol de Catalunya.

Entitats del món educatiu, sindicats i partits d'esquerra han constituït aquest espai unitari per donar una resposta contundent a les greus agressions i a "les retallades compulsives" al dret a l'educació.

Dolors Camats i Ricard Gomà durant la manifestació d'educació del #22-M

La Plataforma treballarà de forma unitària en favor de les escoles bressols de Catalunya i contra l'atac frontal i sense precedents que està patint l'educació de 0 a 3 anys.

Entitats del món educatiu, sindicats i partits d'esquerra han constituït aquest espai unitari per donar una resposta contundent a les greus agressions i a "les retallades compulsives" al dret a l'educació, i constaten que "darrera de l'estalvi pressupostari s'amaga una intencionalitat de l'administració per privatitzar aquest model educatiu".

En el seu comunicat, la Plataforma, ha volgut manifestar que "treballarà per defensar un model d'escola bressol diferent al dissenyat pel Govern de la Generalitat i el Govern central per tal que es garanteixi la igualtat d'oportunitats".

L'àmbit d'Educació d'ICV felicita aquesta iniciativa ciutadana i dels moviments socials i demana el màxim suport organitzatiu per estendre les seves reivindicacions.