02.02.11

ICV-VALLROMANES, COMENÇA UNA CAMPANYA DE MOBILITAT COMPARTIDA

UNA OPCIÓ ALS PROBLEMES DEL TRANSPORT I LA MOBILITAT DE VALLROMANES. PENSA GLOBAL, ACTUA LOCAL

A Vallromanes, tenim problemes d’horaris amb el transport públic i per això, ICV-Vallromanes engega una proposta per solucionar alguns problemes a la població.

Hem iniciat una campanya de conscienciació distribuint pafletons per informar dels avantatges que té compartir vehicle privat per anar a qualsevol lloc ( a treballar, sortir de festa els cap de setmana, anar a fer compres als pobles veïns, baixar al centre del poble, etc)

Aconsellem a la població i més per aquells pares que van a l’Escola Bressol o Tres Pins (per tal de reduir el trànsit a la zona) que comparteixin cotxe. D'aquesta manera aconseguirem una millor qualitat de vida, per què...

- Estalviarem diners: en un cotxe poden anar 5 persones(la web t’ensenyarà el que costa i el que s’estalvia)
- Coneixerem noves persones: veïns que viuen en el mateix o altres carrers
- Ensenyarem als nostres fills a compartir: educació ambiental i social.
- Serem més ecològics amb el medi ambient i congestionarem menys els carrers: tornar els fills per anar a l’escola, és una manera de alleugerar la feina del dia a dia. ( un dia un pare un altre dia, altre)

Facilitem unes webs i pàgina social, per poder crear rutes, dies o fer xat amb persones que tinguin les mateixes necessitats ( trobaran els links a la nostre web):

INICIA EL CANVI A VALLROMANES = FACEBOOK ( a nivell de poble, xats en “directe”)
COMPARTIR COTXE =   www.compartir.org (general però calcula l’estalvi)  i   www.amovens.com( la més detallada)  

Vallromanes és un poble que queda lluny de poder-se establir com a model de poble d'un transport public fluid per a tothom i dessitgem, que algun dia arribi però mentrestant, ens hem de sentir solidaris per compartir opcions que poden beneficiar a la població.

David Carrillo

 

President ICV-Vallromanes