08.02.11

ICV-VALLROMANES, CONSTRUIRÀ UN CASAL PER ALS JOVES

ELS JOVES DE VALLROMANES, UNA PRIORITAT

Els joves de Vallromanes, estan sempre marginats i sense un lloc per a ells. Viuen dia rere dia en un poble on les seves necessitats no estan a la alçada dels seus requeriments. Camines pels carrers del poble i et trobes a grups de nens i joves sense un lloc ón estar, a l’abast del fred, la nit  i del consum de drogues. Això ho hem de canviar!

 

ICV-VALLROMANES, si guanya les eleccions municipals del 22 de maig del 2011, construirà un CASAL ÚNICAMENT PER ALS JOVES a l’antiga Escola 3 pins , davant la zona esportiva i en el centre del poble - en el primer any de mandat - amb zona d’esplai, zona wifi, consoles, billar, futbolins, cursos de formació, orientació juvenil, sala d’exposicions, sala per practicar per grups de música, sala disco, etc. Un casal menys restrictiu i més participatiu. Un edifici que en el passat, era el centre educatiu de Vallromanes.  Socialitzar és molt important per al seu desenvolupament i per això volem que tinguin la majoria de serveis a Vallromanes a tenir  que anar-se’n a altres municipis del que necessita contínuament  transports ( els pares també tenen dret a estar més tranquils). El Jovent, necessita un lloc independent dins del poble.

 

“Crearem llocs de treballs per als joves. Els joves de Vallromanes prendran el protagonisme i la veu que es mereixen dins del poble amb veu i vot dins l’ajuntament. A més a més, amb un estudi de viabilitat ( el presentarem als mitings), demostra que la inversió per l’adequació de l’actual edifici  - propietat de l’ajuntament -  i la seva explotació, és rentable per al poble.”                 

 

David Carrillo – President ICV-Vallromanes-