22.02.12

Joan Boada demana al Govern rebutjar el projecte d'Eurovegas "per dignitat a les persones i al país"

El diputat d'ICV-EUiA diu que Catalunya "necessita un model de marca pròpia que ha desenvolupat durant molt de temps" i assegura que aquest projecte trenca amb tot això

Joan Boada en una roda de premsa al faristol del Parlament

El diputat d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Joan Boada, ha demanat avui al Govern que "per dignitat al país i a les persones" no accepti el projecte Eurovegas que el magnat Sheldon Adelson vol instal·lar a l'Estat espanyol amb Catalunya com una de les candidates. "No es pot acceptar un projecte com aquest per les connotacions que porta des del punt de vista social, laboral i legal", ha indicat Boada que ha explicat que aquest "no és el model turístic que necessita Catalunya".

Per Boada "Catalunya necessita un model de marca pròpia que ha desenvolupat durant molt de temps" i en aquest sentit ha indicat que el projecte d'Eurovegas "només atrauria a les màfies i al blanqueig de diners i convertiria Catalunya en el Macao d'Europa".

El diputat ecosocialista ha recalcat les demandes que fa Adelson per l'establiment d'aquest macrocomplex a Catalunya: poder fumar al complex, poder entrar menors d'edat i ludòpates, que no existeixin les relacions laborals.