21.06.14

Josep Casasnovas escollit candidat d'ICV a les municipals de 2015

El coordinador ha rebut el suport unànime dels participants en l’elecció, que han arribat al 64% del cens total

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) de Granollers ha donat per conclòs el seu procés d’eleccions primàries per a escollir el seu candidat per a les eleccions municipals de 2015.

Avui dissabte s'ha cel•lebrat l'assemblea final, on s'ha anunciat el resultat de l'escrutini dels vots emesos pels militants i simpatitzants de la formació ecosocialista, amb una participació del 64%. Sense sorpreses, l'actual regidor i coordinador local d'ICV, Josep Casasnovas, ha rebut un recolzament absolut i unànime de la militància, i reeditarà la candidatura a l'alcaldia de Granollers i ha volgut primer de tot “agrair els suports i la confiança dels companys i companyes per encarar amb més il•lusió i més compromís que mai el projecte de ciutat”.

Casasnovas ha destacat que segueixen els treballs amb els seus socis d'EUiA, així com amb altres organitzacions de l'esquerra transformadora, per a explorar les possibilitats d'una candidatura àmplia d'esquerres: “tenim la responsabilitat de sumar el màxim possible per a transformar la realitat i canviar les condicions de vida de la gent de Granollers”, ha reblat.

El cap de cartell d'ICV adverteix que la seva força serà “necessària i decisiva” a la ciutat, els propers anys, i que “en base al nostre programa electoral treballarem per canviar la nostra ciutat amb politiques que siguin al costat dels ciutadans, dels més febles, per una participació real, una millora de la ciutat i un Granollers sostenible”.

Una vegada finalitzat el procés de primàries a ICV s’inicia el procés d’elaboració i concreció de propostes del programa electoral de cara a les municipals de 2015.