16.03.15

Josep Casasnovas ha estat presentat com a candidat d’ICV a Granollers

Herrera i Casasnovas fan balanç de la bona feina del grup aquests 4 anys i auguren uns resultats fantàstics

ICV de Granollers ha cel•lebrat aquest cap de setmana l’acte de presentació del seu candidat a l’alcaldia de la ciutat, Josep Casasnovas. L’acte, cel•lebrat amb més d’un centenar de persones assistents al Museu de la Tela, ha comptat amb la presència i la intervenció del coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera.

L’acte ha estat presentat per la granollerina Laura Ondoño, que ha reivindicat en el seu torn un govern que es comprometi més amb els joves i amb els drets de les dones, i s’ha mostrat orgullosa de ser “treballadora i sindicalista” i de lluitar pels drets de tothom.

Herrera ha volgut destacar la importància de les properes eleccions municipals, per a començar a construir una alternativa potent, des dels pobles i les ciutats, contra les retallades, les privatitzacions i els dictats de la Troika, i ha reclamat als presents que es comprometin per fer un Granollers més just, més equitatiu i més cohesionat.

En el seu torn, el coordinador local i candidat, Josep Casasnovas, ha fet un extens balanç d’algunes de les moltes propostes que ha defensat durant aquest mandat a l’Ajuntament, i s’ha mostrat satisfet que, en molts casos, les seves propostes “hagin aconseguit millorar substancialment la vida de moltes persones de Granollers”.

Finalment, el candidat s’ha referit a les propostes més importants que formaran part del seu projecte, i ha situat que “la meva màxima prioritat són les persones i per això, l’atenció a la gent serà la nostra fixació”.