21.09.13

Josep Casasnovas i Araceli Orellana escollits co-coordinadors d’ICV a Granollers

La seva candidatura ha rebut un suport unànime, comptant amb la participació del 64% de la militància granollerina

El procés de la 9ª Assemblea Local d’ICV a Granollers ja ha superat la seva primera fase, la d’escollir coordinació local. En aquesta ocasió, els ecosocialistes han apostat per dotar-se d’un mecanisme de co-coordinació paritària que segons Casasnovas “ens ajudarà a empoderar les dones dins del partit i també a donar-li més projecció pública a la perspectiva de gènere, i a més, ens obligarà a un major debat i diàleg per a prendre les decisions”.

Un cop tancades les urnes, la candidatura d’Araceli Orellana i Josep Casasnovas ha comptat amb un recolzament absolut, sense cap vota en contra ni abstenció. La votació, que ha durat 4 dies, ha comptat amb un 64% de participació dels militants i amics d’ICV de Granollers.

Els nous co-coordinadors s’han mostrat molts satisfets pel resultat, per la participació i pel bon to del procés, i asseguren que “ICV està en molt bones condicions per a creixer de forma ostensible a Granollers en les properes eleccions, i poder desplegar el seu programa de justicia social, d’alternativa econòmica i de millora de la ciutat”.

Procés de primàries

A partir d’ara s’iniciarà la discussió dels documents polítics, de balanç i de futur, de cara al debat i aprovació, si s’escau, a l’Assemblea.