28.09.08

Josep Casasnovas, nou president local d'ICV de Granollers

Aquest dissabte, 27 de setembre, l'Agrupació local d'Iniciativa per Catalunya Verds de Granollers ha celebrat una Assemblea Local Extraordinària per formar nova direcció, d’on va sortir escollit nou president local, en Josep Casasnovas.

A la mateixa, també es va aprovar el nou Pla de Treball presentat per Josep Casasnovas i la resta de càrrecs de la Comissió Política Local, encapçalats per Mireia Caballé a Organització i Comunicació, Ferran Ramos a Política Municipal, Conchi Caruda a Finances i com a representants de Dones amb Iniciativa i Joves d'Esquerra Verda, l'Araceli Orellana i en Moisés Funes, respectivament.

A grans trets, els elements bàsics que defineixen el nou projecte de la formació ecosocialista a Granollers són, d'una banda, la reconstrucció a nivell local de la Coalició amb Esquerra Unida i Alternativa, i per altra banda enfortir i seguir consolidant l'Organització, així com potenciar el paper de Joves d'Esquerra Verda i de Dones amb Iniciativa.

Josep Casasnovas Vaquero és Cap Tècnic de mitjans audiovisuals, treballa a la Ràdio i la Televisió de Mollet del Vallès, on és delegat sindical per CCOO. "Aquesta Assemblea es l'inici d'una nova etapa per Iniciativa per Catalunya Verds de Granollers. Es un nou repte que iniciem, tenint com a principal objectiu recuperar el terreny perdut a les darreres eleccions municipals, amb noves ganes, molt il·lusió i sobretot un projecte sòlid, d'esquerres i ecologista, consolidat arreu de Catalunya".

Durant l'Assembla, també es van escollir com a representants de Granollers, a Josep Casasnovas i Mireia Caballé, a més a més dels tres membres nats (Jordi Garriga, Àngel Casals i Jaume Vernet) per a la propera Assemblea Nacional d'Iniciativa per Catalunya Verds que es farà els propers 21, 22 i 23 de novembre a Sabadell, i on s'escolliran els Òrgans de la Direcció Nacional d'Iniciativa per Catalunya Verds.