18.12.14

L’Ajuntament aprova uns pressupostos centrats, de nou, en els serveis socials i la promoció econòmica

De cada 100€, se'n destinen 37 a serveis a les persones.

L'Ajuntament del Prat va aprovar ahir al Ple Municipal els Pressupostos Municipals per al 2015, amb un total de 80.687.684€, una xifra molt semblant a l'any 2014. Les quantitats més importants son les que es destinaràn als Serveis Socials i a Promoció Econòmica, amb uns 10 milions d'euros per combatre els efectes de l'atur i la crisi econòmica.

 

El Tinent d'Alcalde de Serveis Centrals i Economia, Rafa Duarte, explica que en aquest mandat l'Ajuntament no ha hagut de recórrer a cap entitat bancària per necessitat de crèdit, i que en l'últim any ha rebaixat el seu endeutament en un 46€, de manera que a nivell finançer l'Ajuntament del Prat està tranquil.

 

Pel que fa a les inversions del 2015, uns 4,3 milions d'euros, serviran per acabar els projectes contemplats al Pla d'Actuació Municipal, com per exemple les darreres actuacions de la Plaça Catalunya i alguns arranjaments a l'entorn del Fondo d'en Peixo.

 

Des d'ICV-EUiA considerem que l'Ajuntament ha complert gairebé al 100% els compromisos d'inici de mandat, i fins i tot ha dut a termen algunes actuacions importants no previstes, com el Centre Cultural del Remolar o el bar de l'Artesà.