09.05.11

L'AJUNTAMENT DE VALLROMANES ENS TORNA A PROHIBIR UN ACTE

EL GLOBUS AEROESTÀTIC ÉS GRATUÏT I PER AL POBLE

ICV-Vallromanes, vol portar un GLOBUS AEROESTÀTIC per a que la canalla, les families o qui vulgui, pugui gaudir de Vallromanes des de "el cel".

Vam sol.licitar fer-ho al camp de futbol que està en des ús i que requereix la meitat d'aquesta instal.lació. A part, que és el millor lloc per portar una atracció d'aquest tipus. Aquesta atracció té una durada de 3 hores i s'ha de fer a primera hora del matí o última de la tarda ( per el vent )

Cóm volem ser transparents, pengem la resposta de la senyora alcaldessa Lurdes Prims amb el motiu de denegació. 

El passat 1 de maig, el camp de futbol es va convertir en un mega pàrquing per a cotxes i a més, encara no s'han traslladat els materials que justifica la carta. No anar més enllà, la nostre activitat és gratuïta i a més, no ocupa tot el camp.

Més enllà de totes les prohibicions en plena democràcia, us asseguro que el globus el portarem per què el nostre poble té dret a poder gaudir de les vistes que pot oferir aquesta atracció.

Ara estem buscant un terreny per fer l'activitat el més a prop del centre i de fàcil accès. El trobarem per què no deixem d'insistir i és una cosa pensada des de fa temps que volem compartir amb tots vosaltres.

Volem una atracció pel nostre poble i aquesta il.lusió de poder-ho complir, la farem realitat.

 

David Carrillo

Candidat a l'alcaldia de Vallromanes