19.10.12

L'alcalde de CiU no utilitza els mateixos paràmetres per a tots els membres de la corporació

El regidor d'AIESPA Ignacio Oleart Comellas ha utilitzat l'espai d'Informe de Regidories per desacreditar al regidor d'Entesa Iñaki Andrés Garralaga.

Mentre tots els portaveus han se seguir les normes que ha tret els Sr Alcalde , que es parla l’estona que es triga durant la presentació dels punts de l’ordre del dia l’alcalde o bé el regidor que fa la proposta, les rèpliques no poden tenir més temps. Per exemple en  el tema sobre les ordenances fiscals ha dispost cada grup de 13 mnuts. En el segon punt del Ple referent a la contractació de dues regidores a mitja jornada, els grups Municipals hem tingut 5minuts. En Acabar tots els grups, ha volgut parlar el Sr. Oleart passant-se dels 5 minuts com la resta de portaveus. L’alcalde li ha dit que s’excedia i que ja ho faria a l’informe de regidories.

En comptes de fer una valoració de la seva regidoria ha utilitzat el seu temps 19 minuts i escaig segons ha explicat per a fer memòria històrica (que es remunta als darrers anys), fent un informe dels últims 4 anys del cost de les dedicacions exclusives, amenaçant al regidor de L’entesa que no utilitzes el torn de rèpliques. Quan ha estat un reguitzell de descrèdit envers al regidor portaveu de l’Entesa, tot emmirallant-se i anomenant-se que és una persona que te cura de les persones excepte com sempre per aquest regidor i per aquest grup municipal en general.

L'Entesa esta més que cansada que en tots els plens aquest regidor utilitzi el menyspreu envers aquest Grup Municipal de l’Entesa pel Progrés mentre l'Alcalde de l'Ajuntament el Sr. Udina no atura mai les seves intervencions.

A més que aquest ple ordinari com acostuma a assemblar-se més a una tertúlia de Tele5 i no hem dit vodevil per no ofendre al subgènere dramàtic de la comèdia.

Esparreguera tot i que les urnes ho van decidir no es mereix tenir aquests espectacles cada tercer dijous per l’autoafirmació del seu ego personal.