29.09.13

L’Assemblea aprova la nova Executiva Local d’ICV amb el 85% dels suports

A més dels co-coordinadors Josep Casasnovas i Araceli Orellana, formaran part del nucli directiu Marc Collado i Conchi Caruda

Un cop escollits els co-coordinadors Araceli Orellana i Josep Casasnovas, avui ha estat el moment de debatre i aprovar els documents de balanç de mandat i de futur i estratègia política, així com la proposta d’Executiva local presentada pels coordinadors.

Tant el document polític com el de balanç han comptat amb unanimitat a l’hora de ser aprovats per la militància ecosocialista congregada a la seu del barri de Tres Torres.

L’Executiva proposada per Casasnovas i Orellana, ha comptat amb un recolzament del 85% dels presents mostrant, en paraules de Casasnovas “el bon moment de cohesió i treball que viu la nostra organització”. La nova Executiva també incorpora a Marc Collado, com a responsable de comunicació, i a Conchi Caruda, com a responsable d’Organització i Finances, a més del representant que decideixi nomenar Joves d’Esquerra Verda i de la que decideixi nomenar Dones amb Iniciativa.