05.07.10

Manifest conjunt el 10 de Juliol contra la Sentència del TC

Una Unió Política i Social a Vallromanes, a favor de L'Estatut

El dia 10 de Juliol a les 12:00 h., a la Plaça de l'Esglèsia, tindrà lloc un manifest públic per tal d'exposar el nostre rebuig contra la sentència del Tribunal Constitucional referent a la retallada de l'Estatut.

Poques vegades es pot dir que, algunes forces polítiques i associacions del poble, s'uneixen per crear un manifest conjunt  per expressar la nostra opinió i rebuitg a la sentència del pròpi tribunal.

Hi trobem què, dins d'aquesta unió, existeix la col.laboració de: Vallromanes Decideix;CiU;Erc;Reagrupament.cat i Iniciativa per Catalunya els Verds de Vallromanes.

Volem que quedi clar que és un manifest conjunt transmès per una persona neutra, és a dir... no politica, ni militant de cap partit,  que i farà manifest de l'escrit en rebuitg de la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut de Catalunya. En cap cas, és un manifest contra la societat espanyola.

Per aquelles persones de Vallromanes que no puguin anar a la manifestació, el mateix dia 10 de Juliol, han d'aprofitar la concentració de les 12:00h a la plaça de l'esglèsia.

 

No podèu faltar!

 

David Carrillo - President ICV-Vallromanes