02.03.18

Marta Ribas presenta la Conferència Nacional d’ICV, “Anem encara més lluny”, per consolidar l’aposta per la confluència

Ribas: "No és moment de replegaments i de lògica de coalició. Posem al servei del projecte comú tot el capital d’ICV per anar a per totes i reforçar un projecte d'esquerres i guanyador"

La Coordinadora Nacional d’Iniciativa per Catalunya – Verds, Marta Ribas, ha presentat avui la Conferència Nacional d’ICV, “Anem encara més lluny”, que tindrà lloc el pròxim 10 de març a El Prat de Llobregat per consolidar l’aposta per la confluència. “Hem fet balanç d’aquests dos darrers anys i volem anar encara més lluny per tal de desplegar-nos com a Catalunya en Comú al territori, millorar i arreglar disfuncions i encarar les eleccions municipals i europees de 2019, anant a per totes”, ha dit la coordinadora.

Ribas ha volgut incidir en la necessitat de refermar l’opció estratègica d’ICV aprovada durant la darrera Assemblea, en què es va apostar per un espai unitari de l’esquerra transformadora que permetés aplicar polítiques públiques que millorin la vida de la ciutadania, transformar i recosir la societat per avançar en l’autogovern. És per això que ha apuntat que “no és moment de replegaments i de lògica de coalició”, i ha posat al servei del projecte comú tot el capital d’ICV “per anar a per totes i consolidar un projecte d'esquerres i guanyador".

La coordinadora també ha aprofitat per posar en valor l’experiència d’ICV al territori, d’aquí el document que es presentarà i aprovarà a la Conferència Nacional que recull tot un seguit de propostes concretes per tal de fer una aportació en positiu a l’Assemblea que Catalunya en Comú celebrarà a l’abril, on es debatrà, entre altres coses, el desplegament territorial del partit. “Volem trencar fronteres, blindar i protegir els drets de la gent des del municipalisme”, ha sentenciat.