23.03.15

Més de 100 persones participen a la jornada d’elaboració del programa d’ICV-EUiA

El passat dissabte es van dibuixar els eixos estratègics del programa electoral de la coalició, en un debat per grups on van participar veïns i veïnes del Prat

El Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir el passat dissabte la Jornada d'Elaboració Programàtica, l'acte amb el qual la coalició d'ICV-EUiA del Prat va voler construir els eixos estratègics principals per encarar les properes eleccions municipals. L'acte va comptar amb la participació de moltes persones que van debatre durant dues hores aspectes relacionats amb el futur de la nostra ciutat.

 

A primera hora, la Marga Garcia i el Rafa Duarte van passar comptes i van explicar els reptes assolits per part de l'equip de govern. En un document extens, els tinents d'alcalde van detallar els projectes més importants, que se centren en pal·liar els efectes que la crisi econòmica té en les famílies pratenques.

 

Més tard, es van organitzar 8 grups de debat, que van interpel·lar sobre aspectes diversos, estructurats en 14 preguntes. Durant dues hores, es van intercanviar opinions sobre cultura, educació, infraestructures, participació, comerç local, ocupació, i molts d'altres temes. Les propostes recollides a la Jornada s'afegiran a les que s'han rebut al llarg de la campanya "Ara, parlem del Prat", ja sigui via enquestes, web o a les Assemblees de barri. Totes aquestes propostes serviran per definir el programa electoral de la coalició.

 

Finalment, va intervenir l'Alcalde i candidat, Lluis Tejedor,  que va assegurar que el repte més important és que "hem de compensar, des de l'Ajuntament, l'abandonament que senten els ciutadans per part dels governs, dirigits per polítiques neoliberals". "Nosaltres som els que defensem els serveis públics, governem pel conjunt de la ciutadania perquè som la força política que representa la lluita per la igualtat". En un discurs on va destacar la necessitat de blindar l'educació, la cultura, les polítiques d'ocupació i la comunitat, Tejedor va comprometre's a no acceptar una societat dual i a no abandonar ningú.

 

Finalment, la coalició va convidar tothom a l'acte de presentació de la candidatura, que serà el proper 19 d'abril al migdia, al Cèntric.