17.11.11

La Nova Pista, "Coberta" d'aigua.

Opcions...

Al setembre aproximadament per la festa major de Vallromanes, es va "recepcionar" per a començar el seu ús, la nova pista recreativa que s'ha construit al centre del poble per un cost de més de 500.000 euros. No ha existit cap acte oficial de inauguració ( què sapiguem ). Podriem entrar en el debat de perquè hi ha una normativa municipal aprovada al 2007 en el nou POUM que, prohibeix construir cases de fusta al municipi però es construeix les bigues de la coberta... amb fusta.

El que ara realment preocupa a la població és entendre com es fan grades sense cobrir-les. A nosaltres ja ens han respos que no es cobriran aquestes.

Però el més preocupant de tota l'obra, a part del cost que té per lo que és i lo petita que s'ha projectat ja que no pot tenir competicions federades de màxim nivell com per exemple el futbol sala ( i altres altres esports ) és...que s'omple d'aigua quan plou!!

Cóm pot ser que en una pista coberta, nova i tant cara...cobreixi d'aigua el paviment cobert? Qué passarà quan es facin actes, esdeveniments, concerts, sopars i menjars populars, competicions esportives, etc... plogui i entri l'aigua? Tindrem que sortir tots corrents? Des de aquí, ICV-VALLROMANES fem una petició pública per a solventar aquest problema de la manera més efectiva i econòmica possible per que sino...fer una inversió d'aquestes característiques seria com preguntar-nos si s'estan fent obres de cara quan s'arriben eleccions municipals i a corre cuita sense estudiar amb detall projectes que han de ser el futur de concurrencia del municipi. Nosaltres tenim una dita..." si es fa una cosa, s'ha de fer ben feta i pensant de cara al futur i les seves amplies possibilitats".

Nosaltres propossem desprès d'un estudi pròpi que, calen invornals a la periferia de la pista, és a dir, canals i colectors d'aigua que recullin l'aigua que cau i , entre d'altres, entra per la zona de les grades, ja que hi ha pendent cap al parc Lluís Companys i és per allà ón entra l'aigua que cobreix la pista. Possiblement és el cal ara mateix i és el més econòmic.

Vallromanes té una pista "coberta" d'aigua. És facil criticar però ICV-Vallromanes vol que s'entengui que això no és una crítica sino, una col.laboració per part de l'opossició ( nosaltres, ICV-Vallromanes )amb una nova política a la que no s'està acostumada i que, som nosaltres i que amb la nostre voluntat i treball, volem donar i ajudar a obtindre els màxims serveis al municipi sent eficaços i econòmics ajudant al govern municipal a unir esforços i solucions per al bé global.

David Carrillo

Portavèu ICV-Vallromanes