28.05.15

El Parc Nou acull prop d’un miler de persones a l’acte central de campanya de la coalició d’ICV-EUIA

El coordinador general d'ICV va assegurar que "volem entrar als governs per canviar les condicions de vida de la gent"

El passat dissabte 16 de maig, ICV-EUiA va celebrar el seu acte central de la campanya al Parc Nou d'El Prat, amb la tradicional Festa del Baix Llobregat. Hi van assistir prop d'un miler de persones del Prat i d'altres localitats, alcaldes i candidats de molts municipis catalans, a més a més dels coordinadors nacionals Dolors Camats i Joan Herrera, i el coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa, Josep Nuet. També ens va acompanyar un membre de la coalició d'esquerres grega, Syriza, Stavros Karagounis.

A l'acte van intervenir diversos candidats i candidates a les properes eleccions municipals, que van reivindicar el paper de la coalició durant el darrer mandat, tant des del govern com des de l'oposició, en la defensa dels serveis públics i els drets de ciutadania.

Joan Herrera va afirmar que quan ICV-EUiA és al govern és per fer-hi feina,  "som l'esquerra als municipis, la que no es resigna ni es conforma. Al Prat es nota que sempre hi ha hagut govern d'ICV i EUiA, perquè no hem entrat al joc del territori per l'especulació, tenim parc agrari, vam rebutjar l'eurovegas, i les nostres polítiques socials fan que el Prat sigui la ciutat menys desigual del país". Luís Tejedor, que va cloure les intervencions, va assegurar que "podeu continuar confiant en El Prat com a municipi de referència del municipalisme i de la transformació de la societat, amb principis i amb valors".