25.01.11

UNA PISTA ESPORTIVA QUE ENS COSTA DINERS I QUE NO PODRÀ TINDRE COMPETICIONS FEDERADES

VALLROMANES MEREIX QUALITAT, NO QUANTITAT.

Des de ICV-Vallromanes, fem una recomanació sota un estudi realitza't des de la nostre posició. Diem que la pista projectada al costat de la piscina,el seu disseny és encertat però, el seu pressupost i dimensions, van per mal camí. La pista que es farà, és de 19.5 x 32 metres sense vestuaris i amb un cost de 485.550’46 euros més, el cost de la redacció del projecte. Després el cost dels vestuaris serà un plus. Les dimensions per poder optar a tenir equips de futbol sala per competicions federades ( i altres esports ), necessiten una pista de 22 x 44 metres. Això comportarà fer una mala inversió i malgastar els diner publics. Fa molts anys, quan es va realitzar la piscina de Vallromanes, posteriorment no s'ens va adjudicar una subvenció per tenir una piscina coberta, per cosa de pocs metres al no ser de competicio. Fer el pavelló municipal d’esports ón pertoca amb dimensions per a tot tipus d’esport federat amb tot l'equipament, costa aproximadament, un milió i mitg d’euros. No és més rentable fer una bona inversió única, que no fer-ne dos que ens costarà més de dos milions d’euros?

Si deixem fer aquesta pista, seria irresponsable ja què, el cost posterior a poder fer els vestuaris, incrementar grades i/o cubrir-les, tapar els laterals per protecció del fred, vent i humitat, etc...correspondria a començar a fer més inversions, no obstant i el més necessàri, la impossibilitat d'ampliar la pista per ser federada.

Hem entrega’t al•legacions fent evident que aquesta pista no és adequada al lloc i amb les dimensions actuals.

A més a més,hem revela't que falta un estudi de l’àrea d’influència arqueològica que l’església Sant Miquel (Patrimoni de Vallromanes) poseix als seus voltants - pels segles d'antiguitat que té - i entra dins de la zona ón es vol construir la pista.

Que en fa la regidoria de cultura i esports, actualment en poder de Mariluz Muñoz i candidata a la alcaldia per CiU? Pensavem que era més responsable per la protecció del patrimoni de Vallromanes i per els coneixements dels esports per oferir la millor qualitat. Fa dos anys, el poble es va quedar sense zona esportiva pública gràcies a aquest tipus de politica de "fer per fer" i "vendre" el nostre patrimoni.  El poble, mereix el millor i per això, Vallromanes necesita un Canvi.

David Carrillo

President ICV-Vallromanes i candidat a la alcaldia de Vallromanes