14.12.09

Presència destacada d’ICV del Vallès Oriental a la manifestació del 12-D

Josep Casasnovas, president d'ICV Granollers, Quim Fornes, regidor de l'Ajuntament de la Garriga i Josep Torrecillas, vicepresident d'ICV del Vallès Oriental, entre els assistents dissabte a la manifestació

 

La manifestació del 12 de desembre convocada per CCOO i UTG a Madrid ha tingut una presència destacada d’ICV del Vallès Oriental. Encapçalaven la delegació el president d’ICV de Granollers, Josep Casasnovas; el responsable de Política Municipal i regidor de l’ajuntament de la Garriga, Quim Fornés; la responsable de Dones amb Iniciativa a Granollers, Conchi Caruda; i Josep Torrecillas, vicepresident comarcal d’ICV i responsable de la Sectorial d’Economia i Treball d’Iniciativa. També va estar present en aquesta manifestació la diputada ecosocialista al Parlament de Catalunya,  Laura Massana.

 

A Madrid s’han manifestar aquest dissabte milers de treballadors i treballadores vinguts arreu de l’Estat espanyol en defensa d’una sortida justa a la crisi. Tant el Secretari General de CCOO, Ignacio Fernandez Toxo, com el Secretari General d’UGT, Candido Mendez han coincidit a fer una crida al diàleg social i a reclamar que no siguin els treballadors i treballadores que estiguin pagant la crisi que no han creat. Toxo ha acabat el seu discurs dient que els sindicats actuaran amb responsabilitat, però que no admetran una retòrica d’esquerres en una política de dretes.