24.09.14

Presentació en roda de premsa la moció de suport del món local al 9N

Aquesta tarda els portaveus dels grups municipals de CiU, ICV-EUiA i ERC han presentat la moció de suport del món local a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre.

El portaveu d’ICV-EUiA ha explicat que després de les converses mantingudes amb la resta de portaveus i l’alcalde i la seva disposició a celebrar un ple extraordinari, es va acordar la no celebració d’un ple i incorporar la moció al ple ordinari del proper 30 de setembre.

 

Per Casasnovas, “apel•lem al vot favorable del PSC el proper dimarts” aquesta és una moció d’ampli consens posant en comú tradicions politiques i posicions ideològiques diverses, una unitat que li dona força, “creiem que encara seria més potent i inclusiva amb el suport del PSC”.

 

Ja fa temps que una majoria de la ciutadania ha expressat la seva voluntat a poder decidir el futur de Catalunya, com va fer la passada Diada amb una mobilització pacifica i massiva.

 

El portaveu del grup municipal ha expressat la seva defensa pel dret a decidir i l’aposta per una consulta el proper 9 de novembre, per Casasnovas “tenim la voluntat de la ciutadania d’exercir la democràcia i poder votar i tenim un marc legal acordat al Parlament de Catalunya, suficient com per a poder decidir el futur polític de Catalunya el proper 9N” .

 

La moció que es debatrà el proper dimarts al ple ordinari mostra el seu suport a la convocatòria de la consulta, per decidir el futur de Catalunya dins dels nostres drets democràtics i facilitar tots els recursos i les eines per a la seva celebració, d’altre banda es dona suport al president i al Govern de la Generalitat, al Parlament i partits politics que donen suport a la convocatòria de la consulta.