11.05.11

ELS PRESSUPOSTOS DE VALLROMANES 2011

NOSALTRES ELS POSEM A L'ABAST DE TOTHOM

Fa uns mesos, nosaltres vam sol·licitar veure els pressupostos de Vallromanes. Cóm aquests són molt extensos, vam requerir una còpia en PDF per poder-ho veure amb calma des del nostre temps lliure ja què visitar l'ajuntament cada matí, no és rentable i si a més, sumes que costa que et deixin veure’ls...doncs vam decidir fer fotografies per poder estudiar-ho amb calma.

Ara nosaltres, passem el que tenim dels pressupostos per què analitzeu. Nosaltres, ICV-Vallromanes, vam publicar un butlletí amb unes quantes partides però aquí teniu més detalls. No vam poder fotografiar-ho tot però quan governem, els pressupostos estaran penjats a la web municipal per a tothom per què aquests, són els nostres diners que ens costa guanyar dia rere dia i s'ha de saber en què o en que es deixa d'invertir.

Nosaltres preferim què sigueu vosaltres qui valoreu el que veieu però també diem que nosaltres, ICV - Vallromanes, ens preguntem que són moltes de les partides o què signifiquen però l'ajuntament ens deneguen moltes coses però mai deixem de lluitar per aconseguir-ho .

Arriba l'hora del Canvi.

 

PD: Ja tenim lloc però estem buscant un més proper i millor per a l'acte del globus aeroestàtic.

 

David Carrillo

 Candidat a l'alcaldia de Vallromanes per ICV