05.03.15

PRIMERA SENTÈNCIA CONTRA EL CIRCUIT DE KARTING DE LLINARS

Els membres de la Plataforma Stop Kàrting tenim bones Noticies: Hem guanyat el contenciós administratiu contra el circuit internacional de Karts a Llinars del Vallès, però hem de ser curosos amb els possibles escenaris que s'obren a partir d'ara!

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ens ha donat la raó i ha declarat nul el planejament urbanístic que permetia instal·lar el circuit internacional de Karts a Llinars del Vallès.
La raó és que en la tramitació del Pla es van incomplir els requisits legals exigibles en matèria de transparència i informació sobre la propietat dels terrenys.
La sentència ha estat dictada en primera instància i es pot recórrer davant del Tribunal Suprem, motiu pel qual encara no és ferma.
Per altra banda, la Generalitat està tramitant un Pla Director Urbanístic del Circuit de velocitat de Barcelona – Catalunya (Montmeló) que inclou un circuit de Karts a Granollers que deixaria desfasat el circuit anteriorment previst a Llinars.
Així doncs, hi ha dues vies obertes per anul·lar definitivament el kàrting de Llinars previst, recordem-ho, en una zona amb reconeguts valors ambientals. Ara mateix, però, cap de les dues vies no és definitiva, ens caldran encara algunes setmanes per saber-ho.
Sentència

(Nota de Premsa de la Plataforma)