11.05.11

Publicació del programa d'ICV Figueres per a les properes eleccions municipals

Cartell electoral ICV Figueres - Xavi Monfort

Benvolguda veïna, benvolgut veí,

 

El proper 22 de maig la gent de Figueres decidirem qui volem que governi el nostre Ajuntament. És una cita important perquè és el moment de decidir el futur de la nostra ciutat per als propers quatre anys.

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) volem una Figueres on homes i dones puguin portar a terme els seus projectes, amb autonomia i en plenes condicions d’igualtat. Una ciutat sense pobresa ni exclusions, que reconeix drets i benestar per a tothom i que faci front als efectes provocats per la greu crisi econòmica, amb austeritat i prioritzant el manteniment dels serveis públics i l’atenció a les persones.

Volem una ciutat ecològica, amb un model econòmic i urbà sostenible, que no especula amb el territori. Una ciutat habitable, compromesa en l’acció contra el canvi climàtic.

Una ciutat oberta, amb participació, amb una convivència basada en el respecte a la diversitat. On la seguretat estigui lligada a la prevenció, a la proximitat i al diàleg.

ICV, la gent d’esquerres i ecologista, som una força propera i que escolta. Tenim les propostes i la il·lusió per millorar Figueres, des de l’honestedat i la transparència.

És per això que et demano el teu suport. Tinc la convicció que a Figueres podem canviar les coses. Amb tu, és possible.

 

Ben cordialment,

 

Xavi Monfort

Candidat d'ICV per Figueres