14.02.11

Queixes Veïnals

Els excrements als carrers de Vallromanes

Veïns del centre, ens han fet arribar a ICV - Vallromanes, les seves queixes referents als excrements dels gossos que no es recullen i s'acumulen.

De vegades ens costa adonar-nos-en quan passegem el gos per els carrers del poble, que mentres portem el gos d'aquí i allà, ens oblidem que ells també tenen les seves necessitats més naturals i la seva importància passa desapercebuda: els fems.

No obstant, als gossos se’ls ha de marcar ón poden o no, fer aquestes necessitats i en cas de no tindre opcions, hem de ser responsables de recollir els excrements que deixa el gos en la vorera/parc/carrer i que un altre pot trepitjar. Hem de tindre l'empatia de la situació i d'aquesta manera, millorarem els nostres carrers.

Aquest problema s'està extenen per la majoria de Vallromanes i des de aquí, per part de ICV-Vallromanes, encara que això pensem que ha de ser una actuació de l'Ajuntament, demanem a la població que sigui més acurada amb aquesta sensibilització. Si passeges un gos, s'ha de ser responsable dels seus excrements, recollint-los i dipositant-los en el lloc més adient.

Possiblement, estem en una situació que ens obliga a preguntar-nos si Vallromanes, li calen els parcs canins (pipican) i per això fem la pregunta de manera pública però si ens adonem, que possiblement calen recollidors d'excrements com en altres municipis. Pensem que és millor sensibilitzar a la població abans de que s'arribin a extrems com possibles sancions per part de l'Ajuntament als responsables dels animals.

Des de aquí aprofitem per manifestar públicament a l'ajuntament, que prengui accions de neteja urgents ja que hi han molts excrements que estan en carrers des de setmanes enrere i realitzi una campanya de conscienciació veïnal.

Si us plau, siguem responsables dels excrements dels nostres animals, per un poble nét i cívic
. Ho podem assolir.

David Carrillo

Candidat a la alcaldia de Vallromanes