08.06.09

Raül Romeva, reelegit eurodiputat

El cap de llista a les eleccions europees celebra la renovació de l’escó i es compromet a treballar com fins ara

El cap de llista a les eleccions europees, Raül Romeva, que ha estat reelegit com a eurodiputat per 5 anys més, ha celebrat la renovació de l'escó i ha agraït "la feina de totes aquelles persones que han estat treballant pel projecte ecosocialista" alhora que s'ha compromès a continuar treballant com fins ara. "Continuaré treballant per una Europa social, mediambiental i més justa com ho he fet fins ara. Gràcies pel vostre suport", ha subratllat.

 

"Hem de celebrar l'esforç per explicar la feina que hem fet i la que volíem continuar fent", ha afirmat Romeva davant d'un centenar de militants que han acudit a la seu per celebrar els resultats. Així Romeva, s'ha mostrat "content i satisfet" perquè tot i la "dura campanya de bipolarització que hem viscut hem demostrat que a Europa hi ha més de dues opcions".

 

Tot i així, el cap de llista a les eleccions europees igual que el president ecosocialista, Joan Saura, ha mostrat preocupació per "la nota negativa de l'alta abstenció" i ha dit que "cal que la societat i els partits polítics obrim una reflexió perquè ens hem de fer moltes preguntes sobre la desafecció".