01.10.11

La regidora d'ICV, Núria Langa, renúncia al càrrec de portaveu del partit a l’Ajuntament de Banyoles

Font: Ràdio Banyoles


La regidora ecosocialista Núria Langa ha anunciat la seva renúncia com a portaveu del partit a l'Ajuntament de Banyoles. La substituirà Joan Luengo, número dos de la llista, que assegura continuarà la feina iniciada per Langa en la defensa dels serveis públics, els temes socials i la transparència.   

La regidora d'Iniciativa per Catalunya Verds - Independents de Banyoles, Núria Langa, ha anunciat aquest dimecres que plega després de gairebé cinc anys com a única regidora de la formació ecosocialista a l'Ajuntament. Es tracta d'una decisió personal que respon a un procés de regeneració al capdavant del partit, tot i que Langa continuarà participant activament en la gestió interna i coordinació del grup. Considera que al llarg d'aquests anys de representació municipal, els ecosocialistes han estat un exemple de "bon fer", i així continuarà essent. A partir d'ara, l'encarregat de fer visible i representar la tasca del grup als plens serà el número dos de la llista, Joan Luengo. Segons Langa, Luengo agafa el relleu de la "joventut, el coratge i l'energia" que fan falta per estar com a regidor en solitari en un ajuntament.

Fent balanç de la feina feta i de la situació actual del partit, que aquestes passades eleccions ha perdut votants tot i que ha mantingut representació, Núria Langa ha defensat la tasca del grup en el foment de la "cultura política". Una tasca que assegura continuarà duent a terme, ara sense la pressió que suposa el dia a dia de la política municipal.

El regidor entrant dels ecosocialistes, Joan Luengo, ha agraït la tasca feta per Langa al capdavant del partit els darrers anys. Luengo ha assegurat que mantindrà la línia de treball encetada per Langa, centrada en la defensa dels serveis públics, els temes socials i la transparència municipal. Assegura que afronta un gran repte, en un moment polític "complicat" en què la seva tasca al capdavant del partit s'haurà de centrar en una "resistència d'esquerres". 

3Langa-plega3
Núria Langa farà oficial la renúncia al proper ple municipal, la setmana vinent. Langa ha estat la cap visible de la reestructuració d'ICV a la ciutat, iniciada el 2002. A partir d'ara, continuarà com a militant del partit, i s'ocuparà de la coordinació del grup a nivell intern.

ENLLAÇ AUDIO: