01.10.11

La regidora ecosocialista Núria Langa va oficialitzar dilluns al ple la seva renúncia al càrrec

Font: Ràdio Banyoles

La regidora ecosocialista Núria Langa va oficialitzar dilluns al ple la seva renúncia al càrrec. La substituirà el número dos de la llista, Joan Luengo, que assumirà la seva nova responsabilitat en el ple del mes que ve. Els portaveus de la resta de grups municipals, excepte el regidor del PSC, van elogiar la tasca de Langa a l'Ajuntament.

Núria Langa ha estat durant més de 4 anys l'única representant d'Iniciativa per Catalunya Verds - Independents de Banyoles al ple de l'Ajuntament. A partir d'ara, però, aquesta responsabilitat l'assumirà el número dos de la llista, Joan Luengo, després que Langa hagi oficialitzat la seva renúncia al càrrec. En el que va ser el seu darrer ple, Núria Langa va reclamar al consistori que aprofundeixi en la lluita contra tot tipus de discriminacions. Langa també va agrair a regidors, treballadors de l'Ajuntament i als banyolins en general el seu suport durant tots aquests anys, en què assegura ha crescut personal i professionalment.

La resta de portaveus dels grups municipals, excepte el regidor del PSC, que no va intervenir, van coincidir a ressaltar la tasca de Núria Langa a l'Ajuntament, destacant l'esforç que suposa ser l'únic regidor d'un partit al consistori. La portaveu de la CUP, Sandra Pazos, que només ha coincidit amb la regidora ecosocialista en els primers plens d'aquest mandat, ha destacat la feina de Langa en els àmbits de medi ambient i serveis socials.

Per la seva banda, el portaveu de Junts per Banyoles, Josep Vicens, ha elogiat el mèrit de Langa d'haver defensat temes en tots els àmbits. Vicens també ha criticat el tracte de menyspreu a la seva inexperiència que ha rebut en algunes ocasions la regidora ecosocialista.

El portaveu de Convergència i Unió, Miquel Vilanova, també ha elogiat la tasca de Núria Langa, a qui ha definit com a política en la seva definició més antiga. Finalment, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, també ha volgut tenir unes paraules d'agraïment cap a la regidora sortint.

A partir d'ara, Núria Langa continuarà treballant pel grup municipal a nivell organitzatiu intern. El número dos dels ecosocialistes, Joan Luengo, assumirà el càrrec de portaveu a l'Ajuntament al ple del mes que ve.

ENLLAÇ ÀUDIO:

http://radiobanyoles.cat/upload/noticia/ultim-ple-langa.mp3