14.06.10

Revetlla de Sant Joan

Precaució i diversió.

La NIT DE SANT JOAN, ja arriva. Aquest any, novament i amb més cautel.la, la revetlla de Sant Joan serà més humida que d'altres anys. No per qué portem un any plujós o per tenir menys dies de Sol. Aquest any, moltes famiies dins les seves tradicions veuran reduïda la seva "traca" d'articles pirotècnics per tal d'estalviar en les compres.

Qui més viu la festa dels focs artificials, són els nens i nenes d'arrèu de Catalunya. Disfruten i disfrutem, veiem un cel enlluernat per colors i sons què, desperten una nit màgica sota la presa d'una bona coca després del sopar, amb un bon glop de cava.

La música i la festa amb una foguera arropa les mases en la nit més curta de l'any, renovant una nova "llum" d'esperança per als qui busquen una oportunitat.

De tot cor, dessitjo que pàsseu una molt bona revetlla i en bona companyia, respetant-se els uns altres i, tenint molta cura amb la conducció com també, amb l'ús dels "petards". 

David Carrillo . President ICV-Vallromanes

 

Desde ICV-Vallromanes, preguem ser responsables amb l'ús dels articles pirotècnics aprop dels boscos ( i més a Vallromanes per la proximitat de boscos)  i cura amb la resta de persones que celebran la "festa"sense ocasionar danys personals o materials.