11.06.04

ROMEVA FA UNA CRIDA AL VOT ""INCONFORMISTA"" PER APORTAR ""NOVES IDEES I ENERGIA VERDA"" A LA VELLA EUROPA

El candidat de l'Esquerra Verda tanca la campanya electoral davant més de 300 persones a la Plaça de la Mercè de Barcelona, amb la presència de Joan Saura

finaleuropees110604.jpg

Raül Romeva ha tancat la campanya a les eleccions europees fent una crida al vot de la gent ""incoformista"", que es va mobilitzar ""per una nova cultura de l'aigua"", que va sortir al carrer per dir ""no a la guerra"" i que és solidària amb els pobles ""saharauí i palestí"", per aportar ""noves idees i energia verda"" a la vella Europa.

El candidat de l'esquerra verda ha reiterat que la candidatura que encapçala és ""radicalment participativa, ecologista, democràtica i d'esquerres, respectuosa amb els drets dels pobles i amb la igualtat d'oportunitats entre dones i homes"".

Segons Romeva, la vella Europa ""necessita noves idees, noves energies, energia verda per una Europa d'esquerres i ecologista de debò"". ""Governem els ajuntaments, i a la Generalitat, i som decisius a Madrid, i ara el que volem és ser-ho també a Europa"", ha dit Romeva, entre aplaudiments.

Romeva també els ha recordat a José Luis Rodríguez Zapatero i a José Bono que ""no han estat ells els qui han fet tornar les tropes de l'Irak, sinó la gent que va sortiren massa al carrer a cridar ""No a la guerra"".

En una plaça de la Mercè amb més de 300 persones, Romeva ha demanat als electorsun ""últim esforç"", perquè ""tot i que després de quatre eleccions sembla que això s'acaba, tot just comença, ja que no som aquí per fer campanya, sinó per treballar després"".

En la mateixa línia, el president d'ICV, Joan Saura, ha destacat que aquest cicle electoral ha estat extraordinario per a la coalició ICV-EUiA, ha assegurat que a les europees es treuran uns resultats excel·lents i ha destacat que Romeva ha estat, de llarg, el millor dels candidats en aquesta campanya electoral. ""Dirigents polítics d'altres partits em pregunten d'on treiem gent jove com l'Herrera i el Romeva"", ha apuntat Saura, en referència al bon paper que tots dos han fet a les campanyes electorals i posteriorment en la seva tasca parlamentària.