07.01.19

Sergi Morales, únic inscrit que ha presentat els avals per presentar-se a les primàries de Catalunya en Comú a Mataró

Durant els propers dies tindrà lloc la campanya de les primàries i el 19 de gener es proclamarà el candidat de Catalunya en comú a l’alcaldia de Mataró

Sergi Morales ha estat l’únic inscrit que ha presentat els avals necessaris per presentar-se a les primàries de Catalunya en Comú a Mataró. El passat 3 de gener la comissió electoral del partit va proclamar formalment la candidatura de Morales, que va ser capaç de recollir més de 100 avals entre la militància dels Comuns de la ciutat.

La campanya d’aquestes primàries tindrà lloc entre els dies 9 i 17 de gener, i les votacions es produiran els dies 18 i 19 de gener, de forma presencial, al lloc i horaris que establirà la comissió electoral pròximament.

El dissabte 19 de gener, a les 11 hores, tindrà lloc l'assemblea de l'agrupació mataronina de Catalunya en Comú per donar compte dels resultats de les eleccions primàries i proclamar, en el seu cas, la persona candidata a l'alcaldia de Mataró.

------

Sergi Morales Díaz té 39 anys i forma part del Consell Nacional de Catalunya en Comú, formació a la que milita des de la seva fundació. Anteriorment, va ser president de l’agrupació local d’ICV de Mataró entre els anys 2008 i 2012, així com membre del Consell Nacional del partit.

Implicat en el moviment estudiantil, de lleure i veïnal des de l’adolescència, va ser fundador i director de l’Associació Infantil i Juvenil Pampayuga, així com membre de les juntes de l’Associació Veïnal de Cirera i la Federació d’Associacions Veïnals de Mataró.

A nivell professional, la major part de la seva carrera l’ha desenvolupat en l’àmbit de la gestió d’entitats de l’economia social, amb diferents funcions i responsabilitats: soci cooperador i directiu de la cooperativa Suara des de fa més de 10 anys, gerent de la cooperativa d’inserció Garbet durant 5 anys, així com soci cooperador i director financer de Cristalleries de Mataró. És diplomat en Ciències Empresarials i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses.