22.04.15

SYRIZA dóna suport a Lluís Tejedor

L’alcalde d’Agia Paraskevi, ciutat grega de la província d’Àtica, intervé a la presentació de la candidatura d’ICV-EUiA El Prat per recolzar el projecte de ciutat de la coalició

El passat diumenge l'Auditori del Cèntric va acollir l'acte de presentació de la candidatura municipal de la coalició d'ICV-EUiA, i hi van assistir diversos càrrecs institucionals de les dues formacions polítiques. Entre les diverses intervencions va destacar la de Statophouluos Giannis, alcalde de Agia Paraskevi, ciutat  grega governada per la coalició d'esquerres Syriza.

 

Diversos càrrecs públics de Syriza es troben a Catalunya per fer palès el suport d'aquesta coalició d'esquerres grega a les candidatures  municipals d'ICV-EUiA. A la seva intervenció, Statophouluos Giannis va destacar que els valors que es defensen des d'ambdues formacions polítiques són similars i es fonamenten en la igualtat, l'ecologia i la justícia social, i va felicitar l'alcalde Tejedor i el seu equip per treballar amb l'objectiu de fer realitat una ciutat justa i igualitària. En aquest sentit, va assegurar que les forces polítiques que representen son l'esperança per una Europa dels pobles més forta per sortir de la crisis.