10.05.11

Tobada als Barris: La Farga

Acabar la llei de barris, la nova comisseria i un manual de bones pràctiques per la policia local de Banyoles, propostes presentades a La Farga.

ICV-Independents de Banyoles insisteix al barri de La Farga que el govern municipal ha de ser el govern per a les persones.

Dimarts a la tarda, al barri de la Farga, el grup municipal d’ICV de Banyoles, ha defensat que l’objectiu principal de la política municipal durant els propers quatre anys ha d’estar centrat en l’atenció i en la defensa dels drets de les persones, sigui quin sigui el barri en què viuen. A més, Núria Langa, cap de llista d’ICV de Banyoles, ha aprofitat el recent informe anual de l’Obra Social “La Caixa” sobre la immigració per denunciar la demagògia que es fa de determinats col·lectius i acusa que, en canvi, no es fixi l’atenció sobre l’alt índex de frau fiscal o sobre els especuladors financers, autèntics generadors de desigualtats socials, de crisis econòmiques i d’atur.

En el cas concret de la Farga, Langa ha posat l’accent sobre la necessitat de potenciar i consolidar les reformes previstes amb la Llei de Barris  a la zona de la Farga, i de dotar les eines suficients i eficients al Centre Cívic del barri que permeti continuar amb la seva tasca en tant que espai que promociona la cohesió social. La formació ecosocialista proposa igualment el trasllat de la comissaria de policia local en un nou espai municipal, tal com preveu la Llei de Barris i l’elaboració d’un manual de bones pràctiques per a la policia local que faciliti la mediació dels conflictes i afavorir la figura del policia de proximitat.