19.07.14

Trobada Oberta ICV Sant Just

Com hem de treballar per les municipals del 2015? Us animem a assistir al primer d’aquest seguit de trobades, que volem que siguin el més dinàmiques i obertes possible, i us convidem també a fer extensiva aquesta convocatòria a aquelles persones que creieu que hi puguin estar interessades. La trobada tindrà lloc a la terrassa del Bar de Can Ginestar el dilluns dia 28 de juliol a les 19.30.

Davant la proximitat de les eleccions municipals del maig del 2015 creiem necessari obrir un procés de reflexió i debat el més obert i ampli possible, convidant a participar a totes aquelles persones amb sensibilitat d’esquerres del nostre municipi. Volem posar sobre la taula diverses qüestions:

Quines són les prioritats que cal impulsar i els canvis que cal dur a terme des de l’ajuntament?

És la fórmula de llista de partit plural i amb representativitat de persones i col•lectius diversos la millor manera de garantir un contacte directe amb la ciutadania o cal impulsar plataformes electorals més àmplies? I si cal confluir d’una manera més àmplia amb qui i com caldria fer-ho?

Quines són les claus per aprofundir en la qualitat de la democràcia al nostre municipi?

Quines persones podrien encapçalar aquest procés?

Però també ens agradaria que les persones participants proposéssiu qüestions que considereu importants en relació a l’objectiu de treballar per un Sant just més social i més obert.

Us animem a assistir al primer d’aquest seguit de trobades, que volem que siguin el més dinàmiques i obertes possible, i us convidem també a fer extensiva aquesta convocatòria a aquelles persones que creieu que hi puguin estar interessades. La trobada tindrà lloc a la terrassa del Bar de Can Ginestar el dilluns dia 28 de juliol a les 19.30.