17.11.14

VALOREM MOLT POSITIVAMENT LA PRIMERA JORNADA PER L’OCUPACIÓ

Des de l'agrupació local d' ICV El Vendrell, i com integrants de la taula de diàleg per l'ocupació, estem molt contents amb el debat d'idees i propostes que s'ha donat al Centre Cívic l'Estació en el marc de la primera jornada per l'ocupació del Baix Penedès. Aquesta trobada ha portat: entitats civils d'arreu de Catalunya, representants de sindicats, administracions locals, el Consell Comarcal, el SOC del Vendrell, representants del Parlament de Catalunya i partits politics locals. Així, tots junts hem parlat del que s'ha fet per la generació d'ocupació al Baix Penedès. A més, hem escoltat les propostes que han portat els distints participants.

Sobre els ajuntaments que no han participat, valdria dir que es una llàstima que hagin perdut l'oportunitat d'aportar idees i propostes i escoltar les aportades. Cal recordar que l'objectiu era plantar cara a l'atur en la comarca i donar solució als ciutadans del seu municipi.

En aquest sentit, ens alegrem d'anunciar que, fruit d'aquesta trobada i amb la finalitat de aportar idees i solucions al debat, es sumaran a la taula de dialeg per l'ocupació, representats d' UGT del Baix Penedès i l'agrupació local de CIU (que han assistit a aquesta primera trobada com a oients).

Finalment, com a principal conclusió d'aquesta primera jornada, des de ICV El Vendrell hem extret que fent xarxa tots plegats generarem ocupació a la comarca. Així, les nostres propostes sobre potenciar el turisme al Baix Penedès a través de la creació de les marques Penedes interior i al Vendrell interior potenciant els camins i sendes de muntanya com a reclam turístic, ha sigut molt ben acollida, en les pròximes setmanes es farà publica la nostra proposta

ICV El Vendrell
https://www.facebook.com/icv.elvendrell
https://twitter.com/ICV__Vendrell
icvvendrell@outlook.es
elvendrell@iniciativa.cat