01.09.10

Visita de Joan Boada a la Festa Major del barri de La Farga a Banyoles

El candidat per Girona de la formació ecosocialista va visitar ahir la Fira de la Diversitat organitzada per diverses entitats del barri de La Farga de Banyoles. Acompanyat per la Regidora d'Independents per Banyoles-ICV Núria Langa, es va entrevistar amb menmbres de l'Associació de Veïns i Veïnes de La Farga.

Prèviament a la visita a la Fira de la Diversitat, Núria Langa va acompanyar a Joan Boada fins a l'edifici de la Farga d'Aram. Després es van desplaçar fins a la Fira que s'emmarca dins dels actes que organitzen les entitats del barri amb motiu de la Festa Major de La Farga.

Un barri amb una forta vertebració social

La Fira de la Diversitat és una iniciativa impulsada per l'Associació de Veïnes i Veïns de La Farga, el Col·lectiu de Dones Immigrants, Meragemu, i altres entitats del barri i del municipi com Banyoles Solidària. Tota la organització és voluntària i es finança gairebé íntegrament amb l'esforç dels participants. Joan Boada es va poder entrevistar amb membres de l'Associació de Veïnes i Veïns de La Farga, que li van transmetre l'estigmatització del barri per part d'alguns medis de comunicació i la poca sintonia amb l'Ajuntament de Banyoles que no participa de forma més decidida en l'organització dels actes del barri. En aquest sentit les membres de l'Associació expressaven l'important esforç que realitzen a nivell personal per tirar endavant un conjunt d'activitats que permeten vertebrar el barri i que en són la base per a la seva cohesió i bona convivència. Joan Boada va destacar com la seva tasca fa ciutadania i fa país i juntament amb la regidora Núria Langa va signar en el llibre de visites de l'Associació.