08.11.14

VOTAR ÉS DEMOCRÀCIA

La prohibició per part del govern central de la consulta alternativa del 9-N és un atac a la llibertat d'expressió d'un poble que, l'única cosa que demana, és expressar lliurement la seva voluntat de continuar formant part d'Espanya a través d'una consulta no vinculant.

Així, des de ICV Vendrell, considerem que és una greu errada prohibir aquesta consulta ja que xoca frontalment con amb el dret a la llibertat d'expressió que emana de la Constitució del 78. Per tant, aquest fet només servirà per tensar més una societat que ja està crispada amb la vulneració sistemàtica dels drets socials per part del PP.

Per últim, ens agradaria assenyalar que la solució a la situació no passa per suspensions cautelars i sí per un obrir un debat sobre la qüestió amb alternatives sólides i cabals. Per tant, per a aportar solucions cal que el poble català voti lliure i en llibertat.

Finalment, des de ICV El Vendrell fem una crida a al mobilització pel 9-N per a demostrar que la democràcia ha de guanyar aquesta batalla i com a vot de protesta ja no estem d'acord amb cap de les polítiques desenvolupades pel PP des del govern de l'Estat.

 

ICV El Vendrell
https://www.facebook.com/icv.elvendrell
https://twitter.com/ICV__Vendrell
icvvendrell@outlook.es
elvendrell@iniciativa.cat