20.03.10

Xavi Monfort, designat cap de llista d’ICV de Figueres

La direcció del partit espera que Monfort creï una llista cohesionada i un programa coherent i sòlid per a Figueres i també que millori els resultats obtinguts el 2007

Iniciativa per Catalunya Verds de Figueres acaba de designar Xavi Monfort cap de llista per a les properes eleccions municipals després del procés de presentació de candidatures que es va obrir el 8 de febrer i que va finalitzar divendres passat.

La candidatura de Xavi Monfort, l’única que s’ha presentat, ha rebut el suport unànime dels afiliats al partit. En aquest sentit la direcció local d’Iniciativa està convençuda de que Monfort és el cap de llista més adequat per prendre el relleu a la línia de treball iniciada per l’actual regidor d’ICV a Figueres, Richard Elelman, així com per mantenir el nivell d’esforç i dedicació a la ciutat constatat mitjançant la regidoria de Qualitat Ambiental i en altres aspectes relacionats amb la mobilitat urbana, l’habitatge, l’educació, la convivència ciutadana, la memòria històrica i la creació de treball. Així mateix, la direcció d’Iniciativa a Figueres creu fermament que Monfort podrà organitzar una llista electoral cohesionada i un programa coherent i sòlid per a Figueres i li ha transmès tot el suport perquè millori els resultats obtinguts als darrers comicis municipals.

Xavi Monfort i Peligero

Xavi Monfort i Peligero, nascut a Figueres el 1979, és titulat per l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l´Espectacle de l´Institut del Teatre (2003) i treballa en el sector de l’espectacle, com a tècnic de producció i de so del que en destaca la seva col·laboració directa amb l’organització del festival Acústica de Figueres. Actualment és estudiant de Sociologia a la UNED. Des de l’any 2006 és militant d´ICV, i n’és el portaveu del partit a Figueres des de l´octubre del 2007.