10.02.11

Xavi Monfort proposa que el codi ètic tingui plena validesa més enllà del període electoral

El candidat d'ICV defensa que el codi ètic ha de ser consensuat per totes les formacions polítiques que es presentin a les eleccions municipals

L’agrupació local d’Iniciativa per Catalunya – Verds de Figueres (ICV) ha fet arribar avui a l'alcalde, Santi Vila, dues propostes per iniciar les converses que permetran elaborar un codi ètic de cara a les properes eleccions municipals. Xavier Monfort, candidat d’ICV a les properes eleccions municipals, considera que la proposta de codi ètic ha de comptar amb la participació de totes les formacions polítiques que concorreran a les properes eleccions municipals. I en segon lloc, que el codi ètic que s'aprovi finalment no es limiti al període de campanya electoral sinó que tingui plena validesa al llarg de tota la legislatura.

 

D'aquesta forma, creu necessari que la negociació dels punts del codi ètic no es faci en el si de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament sinó que es creï una comissió, amb representants de totes les formacions polítiques de la ciutat, que s'encarregui de la seva elaboració i aprovació.

 

Agrupació local d´ICV Figueres