Acte 11 de setembre: "Per una Catalunya sobirana, valenta i diversa"

Fecha de inicio

11.09.2017 12:00h

Data de fin

11.09.2017 14:00h
Lugar: 
Parc de Can Zam
Dirección: 
Santa Coloma de Gramenet
Diada
Más información: 

Com ja sabeu d’aquí una setmana és 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya. En aquesta data tan assenyalada per al nostre poble, des de Catalunya en Comú volem reafirmar el nostre compromís amb la construcció d’una Catalunya sobirana, valenta i diversa.

Per això, Catalunya en Comú entenem aquesta Diada com el moment idoni per recuperar el fil històric del nostre poble valent i divers en la defensa de la sobirania de Catalunya. Perquè ara és el moment de reconèixer que som un sol poble construint una Catalunya nova, on només una nova majoria pot dibuixar el país del demà, amb un projecte diferent i millor que el que ens ha governat fins ara: que tanqui les portes a la corrupció, amb més i millor democràcia, que defensi la justícia social amb fortalesa i, en definitiva, que entengui que els drets nacionals són indissociables dels socials, perquè un país és la seva gent.

Aquest 11 de setembre us convidem a l’acte de commemoració de la Diada Nacional que celebrarem a les 12h al parc de Can Zam de Sta.Coloma de Gramenet i en el que participaran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la portaveu de Catalunya en Comú, Elisenda Alamany; el secretari general i diputat de Podemos, Pablo Iglesias; i el coordinador general de Catalunya en Comú i diputat d’En Comú Podem, Xavier Domènech .