Presentació de l'Arenys Cívic: Conviure és Compartir

Fecha de inicio

25.03.2010 19:00h

Data de fin

25.03.2010 20:30h
Lugar: 
C.C.Calisay
Dirección: 
C.C.Calisay
Más información: 

Sessió informativa impulsada per la Regidoria de Civisme en motiu del procés de comunicació i sensibilització en el fet de la convivència i el civisme a la vila d´Arenys de Mar.

Els principals temes a tractar durant la sessió seran la posada en marxa d´aquesta campanya que durarà tot l´any 2010, amb la implicació de la ciutadania d´Arenys de Mar, en motiu de l´elaboració de l´ordenança de Civisme i Convivència d´Arenys de Mar, i amb la proposta ciutadana de les accions cíviques compartides.

La Regidoria de Civisme està treballant per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d´Arenys de Mar amb un model de vila entès des del respecte a les normes de convivència definides i assumides de forma col•lectiva, amb la participació activa de tothom per tal d´arribar a fer sostenible la convivència en una societat cada cop més canviant i diversa, culturalment, socialment i econòmica.

El 25 de març es presenta el Projecte Arenys Cívic. Conviure és Compartir, per explicar les accions de sensibilització a la convivència i el civisme, tenint com a teló de fons l´ordenança de civisme en què s´està treballant i la prospecció d´accions cíviques resultants, sempre comptant amb la col•laboració dels veïns i veïnes d´Arenys de Mar.
És per això, que s´inicien una sèrie d´accions que han de permetre reflexionar, definir, recollir idees, però sobretot conscienciar i difondre unes pautes per viure i conviure cada dia millor.