10.07.11

Idees i propostes, quatre anys per endavant

Autor: Josep Casasnovas Vaquero
Càrrec de l'autor: Regidor portaveu del Grup Municipal ICV-EUiA
Publicat a: Butlletí Municipal, Granollers Informa

Aquest 11 de juny es va constituir l’ajuntament de Granollers, la coalició d’ICV-EUiA torna a tenir representació al consistori. Voldríem agrair el suport donat pels ciutadans i ciutadanes de Granollers. Un suport que ha fet que desprès d’un parèntesis de quatre anys tornem a ser presents al consistori.

Iniciem així un mandat en el que Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa treballarem per aportar les nostres idees i propostes, amb les que ens varem presentar a les eleccions. Ho farem des del carrer, com aquests darrers quatre any, però ara també des de l'ajuntament.

Seran propostes que tindran sensibilitat social i per l’ocupació, es basaran en les idees de l’esquerra roig - verda, alternativa i transformadora, on esperem un equip de govern dialogant i receptiu a les iniciatives que presentem, un equip de govern que no estigui supeditat a les polítiques del seu partit, que pensi en clau de ciutat, aixecant la veu contra totes les retallades socials, provinguin de la Generalitat o del Govern de l'Estat. La vida de la gent de la nostra ciutat es veu afectada tant pel tancament de serveis al Hospital de Granollers com per una reforma laboral que només ha creat més atur.

L’atur colpeja moltes famílies de la ciutat, ha de ser una prioritat bastir solucions, també des del món local, a aquesta greu situació. Les polítiques socials són essencials en aquesta conjuntura. Granollers ha de treballar per ser al costat de les persones més vulnerables, dels 5600 aturats i aturades, dels que no tenen cap prestació i els que perden el seu habitatge pel desnonament dels bancs. Treballarem per un Granollers més ecològic, amb un model econòmic i urbà sostenible, que no especuli amb el territori. Un Granollers habitable, compromès en l’acció contra el canvi climàtic.

ICV-EUiA optem per ser una oposició dialogant però alhora ferma i exigent. Treballarem al costat dels ciutadans i ciutadanes, associacions i entitats de Granollers, per ser la seva veu al consistori.