24.02.15

ICV-EUiA de Granollers presenta una web de participació per a recollir propostes i interactuar amb la ciutadania

Josep Casasnovas ha presentat el web “Jo faig política”, que disposa d'espais per a fer propostes locals i també per a que la ciutadania pregunti sobre qualsevol assumpte que li pugui interessar

“Per ICV-EUiA de Granollers és fonamental permetre la participació de tots vosaltres en tot allò que té a veure amb la construcció de la nostra ciutat. Considerem que la transparència, l'accés a la informació i la possibilitat d'implicar-se són condicions necessàries per a un bon govern”. Així comença la presentació de la nova web participativa “Jo faig política” (www.jofaigpolítica.cat/municipals/granollers), que ICV-EUiA ha posat en marxa per a recollir propostes locals per a les eleccions del proper mes de maig.

Totes les propostes seran estudiades i valorades per a la seva inclusió en el projecte de ciutat de la coalició. El nou sistema també permet a qualsevol persona enviar preguntes, de caràcter social, ambiental, territorial, polític... relacionades amb qualsevol dels àmbits institucionals. Totes les preguntes o dubtes seran respostes pels membres de la coalició.

El Portaveu d'ICV-EUiA, Josep Casasnovas, ha destacat que aquesta eina digital “no serà només un acumulador de propostes, sinó que es convertirà en un veritable vehicle d'interacció amb els nostres veïns i veïnes, perquè hi haurà gent donant resposta”.

El regidor ha argumentat que la participació ciutadana, la transparència i la radicalitat democràtica, “formen part de l'ADN d'ICV-EUiA, i també volem que formin part de la nostra relació directa amb la gent de Granollers”, i ha concretat que aquesta és “una eina més per ajudar-nos a seguir millorant, però la participació de la gent la promovem des de fa anys en tots els espais del dia a dia”.

Casasnovas ha assegurat que durant aquests mesos promouran també altres processos participatius per a garantir les bones pràctiques polítiques en la seva candidatura.