16.02.17

Maria Freixanet es tanca amb l'AMPA de l'Escola 'Mar Nova' al Departament d'Ensenyament de la Generalitat a Mataró

La senadora d'En Comú Podem acompanya als representants de l'AMPA que protesten contra el tancament del centre

La senadora d'En Comú Podem Maria Freixanet acompanyant a l'AMPA de l'Escola Mar Nova en el tancament en els serveis territorials de la Generalitat

Maria Freixanet, senadora d'En Comú Podem i veïna de Premià de Mar, participa des d'avui a les 11:00 en el tancament protesta que protagonitza l'AMPA de l'Escola 'Mar Nova', de Premià de Mar. A Mataró, a la seu dels Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat de Catalunya, les mares i pares de l'Escola Mar Nova intenten impedir que les instal·lacions educatives siguin tancades, tal com pretén el govern de Puigdemont.

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat pretén, des de fa dos anys, tancar l'Escola 'Mar Nova', per qüestions merament econòmiques i al·legant únicament que en un dels últims cursos escolars la inscripció d'alumnes va ser baixa. No obstant això, la decisió de la Generalitat podria deixar sense la seva escola de referència a mitja Premià de Mar, eliminaria l'única escola de renovació pedagògica que existeix en el municipi i faria impossible en un futur la creació d'un institut-escola que els veïns i veïnes del municipi veuen com a necessari.

La senadora Freixanet acompanya a les mares i pares de Premià de Mar en la protesta que es mantindran fins que el Departament d'Ensenyament doni marxa enrere a una decisió injustificada i errònia.